Over ons

Welkom bij Lio Flames, Ik ben Lorenzo Truyaert, de oprichter van Lio Flames.

Zaakvoerder

Lorenzo Truyaert

"Een brandend verlangen naar eigen ondernemerschap heeft geleid tot dit avontuur. Mijn zoektocht naar het perfecte product was lang en vol twijfels. Maar toen ik het vond, wist ik het meteen: dit is het! Een mini kampvuur, ik hou van ontspanning en relax-momenten. Naar mijn mening hebben we daar allemaal meer nood aan. Dit is een ideale manier om de hectiek van het moderne leven even te ontvluchten."

Lio Flames is geboren uit de overtuiging dat we allemaal momenten van rust en ontspanning nodig hebben. Te midden van ons drukke leven vergeten we vaak tijd voor onszelf vrij te maken. Of het nu door sporten, wellness, een digitale detox of reizen is, iedereen heeft zijn eigen manier om op te laden. Bij Lio Flames geloven we dat een knisperend mini kampvuur en het natuurlijke vuur zorgt voor optimale ontspanning en een relax-moment.

Stel je voor: een gezellige avond met vrienden of familie, een warme sfeer en de dansende vlammen. Het is een simpel maar krachtig ritueel dat zorgt voor onvergetelijke herinneringen en ultieme ontspanning.

Bij Lio Flames streven we ernaar om deze momenten binnen handbereik te brengen. Onze mini kampvuren zijn ontworpen om jou die relax-momenten te bezorgen, waar en wanneer je maar wilt.

Een kampvuur om de drukte even achter je te laten en te genieten van de kleine, waardevolle momenten. Ontdek de magie van Lio Flames en creëer jouw eigen onvergetelijke herinneringen.

Vurige groeten,
Lorenzo